Rita Digitalt - nu endast online

Arrangemang
Kostnad: Gratis, begränsat antal platser. Förbokning krävs.
Målgrupp:
Information:

10-16 år

Är du 10 – 16 år och gillar att rita? Vi erbjuder dig möjlighet att tillsammans med andra testa bland annat ritappen Procreate, appen Apple Pencil och digital konst i olika former!

Viktigt att veta är att ”Rita digitalt online” ser annorlunda ut mot vad det vanligtvis gör när vi är på plats på biblioteket, och det är mer kring att rita digitalt på olika sätt med allt ifrån tecknarspel till att vi ritar tillsammans online. Det är inte någon förplanerad ”ritlektion”, utan mer att vi tillsammans utforskar olika digitala sätt att rita på. Vill man lära sig rita något speciellt får man dock jättegärna fråga så visar vi efter vår bästa förmåga. 


Vi försöker anpassa vad vi kan, men du behöver ha tillgång till internetuppkoppling och enhet att sitta vid ( Surfplatta, Dator eller telefon).

Begränsat antal platser.

Observera!

Så länge restriktionerna håller i sig så är du tvungen att anmäla dig här. Efter att du har anmält dig kommer du få en inbjudan med länk som du använder för att koppla upp till Rita Digitalt.

Anmälan till Rita digitalt

När du anmäler dig till ett arrangemang sparas ditt namn och kontaktuppgifter i en anmälningslista på biblioteket som arrangerar. Listan slängs efter att arrangemanget varit. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: Mina personuppgifter Mina personuppgifter

    Taggar: