Teknikakuten

Kostnad: Gratis
Information:

Ingen föranmälan

Teknikakuten kommer under våren att finnas på plats i Bokhallen varje tisdag t.o.m. biblioteksflytten. Sista tisdagen blir 28 /1. Här har du möjlighet att ställa frågor till oss angående din mobiltelefon, surfplatta eller laptop. Har du t.ex. problem att komma igång med appar, ladda ner e-böcker eller liknande så hjälper vi dig. Vi visar och förklarar så gott vi kan.

Vi håller oss inom tidsramen 15 minuter per person då det är många som har frågor och vill ha hjälp.

Vid mer omfattande och tidskrävande teknikärenden finns möjlighet att boka in en tid med någon av våra bibliotekarier.

Teknikakuten tar paus i februari under flytten av stadsbiblioteket. Vi meddelar senare när Teknikakuten åter startar upp med sin regelbundna verksamhet på Åsbogatan 22.