Underbart är kort - svenska novellpristagare

21 september tisdag 2021
2021-09-21 till 2021-09-21.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Gratis.
Information:

Antalet platser är begränsat till 10

I höst läser vi noveller av svenska författare som samtliga vunnit pris för sin novellkonst!

21 september: Missing People av Karin Smirnoff som med denna novell vann Sveriges Radios novellpris i våras.

Nytt för hösten är att du väljer om du vill delta på plats på Stadsbiblioteket eller via ZOOM. Samtalen är i Gula Rummet där vi kan sitta med avstånd och koppla upp oss på storskärm.

Du kan låna novellen över disk på Stadsbiblioteket från första dagen varje månad.
Har du inte möjlighet att komma till biblioteket kan du reservera och låna på sedvanligt sätt.

1. Missing people

Av: Smirnoff, Karin
    Språk:
    Publiceringsår: 2021
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur
    Finns som: Bok

Separat anmälan till varje tillfälle. Kryssa i om du är med på länk eller kommer till biblioteket. Du får en bekräftelse på din anmälan. Du som väljer ZOOM får en länk via mejl någon dag i förväg.

Anmäl dig här!

Välj om du vill delta på plats eller via ZOOM.
När du anmäler dig till ett arrangemang sparas ditt namn och kontaktuppgifter i en anmälningslista på biblioteket som arrangerar. Listan slängs efter att arrangemanget varit. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: Mina personuppgifter

Taggar: