Underbart är kort - svenska novellpristagare

Kommande tillfällen

1. 2021-12-21 16:00 till 17:00.
    21 december tisdag
    Plats Helsingborgs Stadsbibliotek Gula Rummet eller via ZOOM
    Datum 16:00 – 17:00
Visa alla
Kostnad: Fri entré, Förbokning krävs
Information:

Antalet platser är begränsat till 10

I höst läser vi noveller av svenska författare som samtliga vunnit pris för sin novellkonst!

21 december: Ingenting av Jonas Karlsson som fick Ludvig Nordströmpriset 2018 för sin novellkonst.

Nytt för hösten är att du väljer om du vill delta på plats på Stadsbiblioteket eller via ZOOM. Samtalen är i Gula Rummet där vi kan sitta med avstånd och koppla upp oss på storskärm.

Du kan låna novellen över disk på Stadsbiblioteket från första dagen varje månad.
Har du inte möjlighet att komma till biblioteket kan du reservera och låna på sedvanligt sätt.

1. Ingenting

Av: Karlsson, Jonas
    Språk:
    Publiceringsår: 2015
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur
    Finns som: Bok

Separat anmälan till varje tillfälle. Kryssa i om du är med på länk eller kommer till biblioteket. Du får en bekräftelse på din anmälan. Du som väljer ZOOM får en länk via mejl någon dag i förväg.

Anmäl dig här!

Välj om du vill delta på plats eller via ZOOM.
När du anmäler dig till ett arrangemang sparas ditt namn och kontaktuppgifter i en anmälningslista på biblioteket som arrangerar. Listan slängs efter att arrangemanget varit. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: Mina personuppgifter

1. 2021-12-21 16:00 till 17:00.
      21 december tisdag
      Plats Helsingborgs Stadsbibliotek Gula Rummet eller via ZOOM