Workshop - Teckna staden!

Bild: Annika Liljengren Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

10 juli lördag 2021
17 juli lördag 2021
2021-07-10 till 2021-07-17.
Plats Landskrona Stadsbibliotek
Målgrupp:

Muséet och biblioteket i Landskrona bjuder in till två workshops i teckning, ledda av konstnärerna Olle Helin och Nan Embäck.

Under två eftermiddagar strosar vi runt i centrala Landskrona, tecknar av vad vi ser och har spännande samtal om teckning. Eftermiddagarna kommer bestå av både kortare och längre uppgifter. Upptäck hur roligt det är att teckna och hitta nya sätt att ta er an tecknandet! Oavsett om ni har tidigare erfarenhet eller inte är ni välkomna att delta 

Kursen sker utomhus lördag 10 juli och 17 juli kl 13-16. Vi träffas på Rådhustorget vid fontänen. 
Vid regn flyttar vi inomhus till museets lokaler. 

Max antal deltagare: 10 st/kurs. Ett tillfälle/person. Kurserna är gratis. Block ingår och det finns pennor att låna. Det går också bra att ta med eget teckningsmaterial. Ta gärna med något att sitta på. Vi bjuder på kaffe/te och kaka. 

Olle Helin är utbildad vid Konstfack och Malmö konsthögskola. Nan Embäck har studerat vid Bergens konsthögskola, Kungliga konsthögskolan och Gerrit Rietveld Academie. Tillsammans har de tidigare hållit i kurser vid Munka Folkhögskola. De är båda baserade i Malmö, och har erfarenhet av teckning, måleri och skulptur. 

ollehelin.se 
nanemback.se 

Anmälan och eventuella frågor till biblioteketvuxen.program@landskrona.se senast 7 juli. Ange namn och mobilnummer i anmälan.  Om ni får förhinder - meddela så snart som möjligt så att fler får möjlighet att delta.