Workshop: Vill du skapa din egen 360-film?

31 maj torsdag 2018
2018-05-31 till 2018-05-31.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Gratis

Vill du testa på och skapa din egen VR/360-film?  Då är detta en workshop för dig!

Torsdagen den 31 maj bjuder Digidel, Stadsbiblioteket tillsammans med BoostHbg in sin kompis Herman Fredlund för en två timmars workshop i hur du skapar en film med en 360-kamera.

Du lär dig hur en 360 kamera funkar samt får en snabb introduktion i redigering för formatet. Förutom det delar Herman med sig av sina bästa tips och tricks!

Kom och låt dig inspireras tillsammans med oss på Digidel! Ingen tidigare erfarenhet krävs, bara nyfikenhet :)

Foto: By Maurizio Pesce from Milan, Italia (Samsung Gear 360 camera) [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia CommonsFlick

Anmäl dig till workshopen här

När du anmäler dig till ett arrangemang sparas ditt namn och kontaktuppgifter i en anmälningslista på biblioteket som arrangerar. Listan slängs efter att arrangemanget varit. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: Mina personuppgifter