Öppet för korta besök

Från och med måndag 25 januari öppnar Perstorps bibliotek upp för korta besök, med restriktioner:

• Besök bara biblioteket om det är nödvändigt. Gör dina ärenden, som att låna böcker eller skriva ut papper. Gå därefter hem igen.

• Det går inte att sitta kvar på biblioteket eller träffas i större grupper. Vi har plockat bort de flesta sittplatserna.

• Det finns en dator för utskrifter, den kan bokas i 15 minuter åt gången.

• Kom gärna förberedd – gör så mycket som möjligt via webben. Du kan till exempel se vilka böcker som finns inne och reservera själv på bibliotekfh.se.

• Du kan även i fortsättningen ringa biblioteket på 0435-39230 eller mejla bibliotek@perstorp.se om du har frågor eller behöver hjälp som kan lösas på distans.

• Det går också att hämta böcker utanför biblioteket, och få hemleverans om du inte själv kan ta dig till biblioteket.

Öppettider:

Måndag-fredag 10.00-16.00

Det obemannade biblioteket är stängt.

Detta gäller tills vidare.

Tack för att du håller avstånd och stannar hemma vid minsta symtom! Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Taggar:

den 22 januari 2021