Öppet för korta besök

I enlighet med myndigheternas rekommendationer jobbar vi för att minska besökantalet och göra ditt biblioteksbesök så säkert som möjligt.

Perstorps bibliotek håller därför öppet med följande restriktioner:

• Håll alltid avstånd till andra besökare och personal.

• Det går inte att sitta kvar på biblioteket mer än kortare stunder. Vi har några få sittplatser framme.

• Det finns två datorer för utskrifter, de kan bokas i 30 minuter åt gången.

• Kom gärna förberedd – gör så mycket som möjligt via webben. Du kan till exempel se vilka böcker som finns inne och reservera själv på bibliotekfh.se.

• Du kan ringa biblioteket på 0435-39230 eller mejla bibliotek@perstorp.se om du har frågor eller behöver hjälp som kan lösas på distans.

• Det går också att hämta böcker utanför biblioteket, och få hemleverans om du inte själv kan ta dig till biblioteket.

• Kom ihåg att samma regler gäller under obemannad tid!

Bemannade öppettider:

Måndag-fredag 10.00-18.00

Lördag 10.00-13.00

Söndag Stängt

Tidningsrummet öppnar 8.30 måndag-fredag.

Avvikande tider kan förekomma.

Obemannade öppettider:

Måndag-fredag 18.00-22.00

Lördag 13.00-22.00

Söndag 10.00-22.00

Tack för att du håller avstånd och stannar hemma vid minsta symtom! Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Taggar:

den 31 december 2021