Service från Biblioteken i Örkelljunga i Coronatider

Örkelljunga bibliotek och Skånes Fagerhults bibliotek har ordinarie öppettider, men avvikande öppettider kan förekomma. Se eventuellt avvikande öppettider på här på www.bibliotekfh.se. Vi har anpassat verksamheten så att biblioteket är tillgängligt för så många som möjligt.

Fler omlån

Just nu kan du låna om böcker och tidskrifter fyra gånger (i vanliga fall två gånger).

E-böcker och e-tidningar

I appen Biblio kan du låna både e-böcker och e-ljudböcker. I tjänsten PressReader kan du läsa över 7000 tidningar gratis hemifrån.

Snabbkassar

Färdiga bokkassar nära utlåningsautomaten på Örkelljunga bibliotek. Olika genrer, t.ex. spänning, pristagare, sagor.

Hämtkassar

Beställ det du vill låna så plockar vi ihop en kasse. Kassen hämtas sen utanför bibliotekets entré enligt överenskommelse.

Boken kommer (hemkörning)

Beställ det du vill låna så plockar vi ihop en kasse. Vi kör ut på torsdagar och lämnar kassen hemma hos dig. Vi kan även ta med lån som ska återlämnas. Beställ senast på tisdagen kl. 15.00 för att säkra leverans samma vecka. Tillgängligt för alla!

Vid frågor eller beställning, kontakta Örkelljunga bibliotek.

E-post: biblioteket@orkelljunga.se

Dessa tjänster är tillgängliga för ALLA. Tack för att du som har hosta, feber eller är snuvig tänker på dina medmänniskor och INTE besöker biblioteket.

Taggar:

den 26 mars 2020