Biblioteken i Åstorps kommun öppnar åter 7 januari

Efter att Regeringen och Folkhälsomyndigheten uppdaterat sina rekommendationer för bibliotek öppnar biblioteksverksamheten igen 7 januari

Åstorps kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stängde därför samtliga bibliotek i december. Folkhälsomyndigheten har sedan dess uppdaterat sina rekommendationer och bibliotek ingår inte längre i de verksamheter som ska hålla helt stängt. Därför öppnar vi åter samtliga bibliotek i kommunen. Meröppet på Åstorps och Kvidinge bibliotek kommer däremot vara stängt. Fortsatt gäller att biblioteken inte är en mötesplats och enligt den nya pandemilagen tillåter vi bara att 15 personer i taget vistas i våra lokaler. Vi uppmanar alla besökare att göra sina ärenden under korta besök.

Bibliotekens öppettider från och med 7 januari.

Åstorps bibliotek

Måndag                                    10.00 – 18:00