Begränsning av antalet besökare på biblioteken i Helsingborg från 6/4

Utifrån Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer som gäller fr.o.m. 1 april begränsas antalet samtida besökare på områdesbiblioteken och biblioteksbussen. Vi strävar efter att hålla biblioteken öppna enligt ordinarie öppettider, men inför begränsningar i antalet personer som får vistas i lokalen samtidigt, samt sätter ut markeringar för att öka avståndet mellan personer vid köbildning.

Åtgärder är gjorda i alla lokaler för att underlätta för oss alla att hålla avstånd.

Antalet besökare samtidigt/bibliotek:

Biblioteksbussen: 1 person/1 sällskap

Idé A Drottninghög: 20 personer

Elineberg: 15 personer

Laröd: 10 personer

Påarp: 10 personer

Ringstorp: 10 personer

Rosengården: 20 personer

Rydebäck: 15 personer

Råå: 15 personer

Ödåkra: 10 personer

Du kan också nå oss på telefon 042-10 69 00 vardagar klockan 9.00 -16.00

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och dess rekommendationer gällande Covid 19. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande. För mer information hänvisar vi till våra sociala medier.

Här kan du läsa mer om Covid 19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/nyheter/information-om-coronavirussjukdomen-covid-19/