Båstad satsar på science fiction och fantasy

Hösten 2019 och våren 2020 kommer Båstads bibliotek att fokusera på temat science fiction och fantasy.

Båstads bibliotek har tilldelats ett bidrag från Kulturrådets satsning Stärkta bibliotek. Dessa pengar kommer att användas till att genomföra en satsning på science fiction och fantasy. 

Med hjälp av satsningen kommer avdelningarna science fiction och fantasy att utökas och fräschas upp med ny inredning. Bokbeståndet kommer att ses över och nya böcker köpas in. Vi siktar vidare på författarbesök och aktiviteter som knyter an till temat. 

Det planeras även för en läs- och diskussionsgrupp på biblioteket för dig som brinner för science fiction och fantasy. Då kan du diskutera läsupplevelser med andra intresserade och läsa korta utdrag ur böckerna från genrerna. Det blir även boktips och funderingar kring universums öde. 

Missa inte

  1. Uppstartsmöte för satsning på science fiction och fantasy

    Datum måndag 12 augusti 2019 18:00 - 19:00
    Plats Båstads bibliotek

    Båstads bibliotek har tilldelats ett bidrag från Kulturrådets satsning Stärkta bibliotek. Dessa pengar kommer att användas till att genomföra en satsning på science fiction och fantasy. Nu bjuder biblioteket in till ett uppstartsmöte för alla som är intresserade av att vara delaktiga i hur den nya avdelningen ska utformas.

Målgrupp:

Taggar:

den 4 juli 2019