Sommarlov på biblioteken i Klippans kommun

Äntligen är det sommarlov! Det här kan du hitta på tillsammans med oss i sommar:

Text Sommar på biblioteken i Klippans kommun

Hämta din egen odlingspåse.

Från och med vecka 24 kan du hämta en odlingspåse på något av biblioteken i kommunen. Om du vill får du gärna skicka in en bild på hur din odling blev, men tänk på att inte visa sitt ansikte. Skicka bilden till bibliotek@klippan.se och skriv "odling" i ämnesraden, så visar vi upp alla odlingar här på vår Facebook i slutet av sommaren. För barn i alla åldrar.

Vem är jag?

Varje måndag kl. 10 vecka 25-32 lägger vi ut en ny film här på Facebook, där vi presenterar en person ur en barnbok. När du vet vilka alla åtta personer är, skickar du svaren till bibliotek@klippan.se och skriver "vem är jag" i ämnesraden, så har du chansen att vinna fina priser. Om du inte har tillgång till e-post, kan du skriva svaren på en lapp och lämna in på ett bibliotek i Klippans kommun. För barn i alla åldrar.

Räkna fåglar.

Hur många fåglar hittar du på våra fönster? Räkna fåglarna och lämna in din svarstalong på biblioteket, så är du med i utlottningen av bokpriser. För barn 0-6 år.

Digital tipsrunda

Gå vår digitala tipsrunda i Klippan, Ljungbyhed, Stidsvig eller Östra Ljungby. Startpunkt vid biblioteket på respektive ort, förutom Stidsvig som har startpunkt vid Tingsgården. Spela via https://play.gpsquiz.com. För barn i alla åldrar.

Tipsrunda på biblioteket i Klippan.

Svara på frågorna som finns på fönsterna ut mot vägen, så är du med i utlottningen av bokpaket. För barn i alla åldrar.

Pysselpåsar

Hämta din egen pysselpåse och pyssla hemma. Påsarna finns att hämta från 1 juli. För barn i alla åldrar.

Sommarboken

Hämta ett Sommarbokshäfte på biblioteket och läs fem böcker, så får du ett presentkort på Klippans bokhandel och en badbiljett. För barn och unga 6-20 år.