Tillfälligt ändrade öppettider för att bidra till minskad spridning av Covid-19

För att bidra till minskad spridning av Covid-19 i kommunen och för att värna vår personal gör biblioteket en del förändringar avseende tillgängliga bibliotek.

Båstads bibliotek har ändrade öppettider till obemannat 10.00 - 16.00 måndag - fredag. Stängt lördagar. Grevie bibliotek är öppet enligt tiderna för angränsande affär. Båda biblioteken kommer att vara obemannade med mycket begränsad service.

Alla skolbibliotek stängs och Torekovs bibliotek, Förslövs bibliotek och Östra Karups bibliotek stängs. Du som har meröppetkort i Förslöv kan fortfarande besöka biblioteket där på meröppettid.

Den som har reserverade böcker att hämta på något av de stängda biblioteken kommer kontaktas av personal för att ändra uthämtningsställe.

Dessa förändringar gäller från den 23 mars och i nuläget fram till den 14 april.

/Catharina Elofsson, bibliotekschef