Talboken håller semesterstängt vecka 31, 32 och 33

Nu är det sommar och Talboken kommer att ha semesterstängt 27 juli till 14 augusti.

Du som får dina böcker hemskickade automatiskt påverkas inte – vi skickar alla dina böcker innan vi stänger.

Du som får talböcker vid retur får själv höra av dig senast fredag 24 juli om du vill ha talböcker under perioden vi har stängt. Du kommer alltså inte att få böcker per automatik när du skickar tillbaka dina gamla under stängningen.

Du som ringer eller mejlar dina önskemål: Lämna dina beställningar i god tid, senast fredag 24 juli.

Om du vill ha nya talböcker under stängningen och du har någon som kan låna åt dig finns det talböcker att låna på stadsbiblioteket och på de flesta av våra områdesbibliotek. (Skicka gärna med lånekort eller legitimation)

Med önskan om en fin sommar!