Vi bygger en leksaksutställning tillsammans!

Hur såg din favoritleksak ut när du var liten?

Vi vill uppmärksamma Kulturarvsdagen 2018 med att göra en utställning av dina gamla leksaker. Genom att se leksaker genom tiderna och från olika kulturer, lär vi känna både varandra och kulturarvet. Vi ser likheter och olikheter och vissa av leksakerna har åter fått renässans. Oavsett om du är 5 år eller 95 år är du välkommen att ställa ut.

Mellan den 6 augusti - 5 september kan du lämna in en leksak som du vill ställa ut till Örkelljunga bibliotek. Skriv gärna en kort text om leksaken. Kanske ett glatt minne? Utställningen har premiär på Örkelljunga bibliotek lördag den 8 september kl. 10.00. Du hämtar din leksak igen efter fredag den 5 oktober.

Tillsammans skapar vi en utställning för minnen där vi delar med oss av vårt eget kulturarv. Hoppas du vill vara med och dela med dig av ditt kulturarv!