Vill du samtala med oss?

Filosofiska samtal på biblioteket är en grupp som träffas regelbundet varannan vecka för att samtala om angelägna ämnen. Vi är inga proffsfilosofer, men använder ibland underlag från t.ex. filosofiska rummet inför våra träffar. Samtalen handlar om allt mellan himmel och jord i ett samtalsklimat som är tillåtande och öppet. Gruppen har träffats sedan en tid tillbaka och blir nu ett permanent evenemang på biblioteket som alla är välkomna att delta i.

Samtalsämnen vi diskuterat och bestämt själv är bl. a. gemenskap, påverkan och manipulation, perspektiv på hållbarhet, frihet, tiden, djur och natur.

Det återstår två samtal detta år:

Tisdagen den 3 december kl.17:45 – 20:00 (med liten paus) pratar vi om den fria viljan

Torsdagen den 19 december kl. 17:45 – 20:00 (med liten paus) pratar vi om traditioner

Frågor, funderingar? Hör av dig till oss via bastad.bibliotek@bastad.se

Varmt välkomna att ansluta till våra angelägna samtal!

/Sanna och Catharina

Taggar: